Bakalorya ve Profesyonel Eğitimin En İyisi San Francisco Okulu'nda bulacaksınız

Felaket

New member
7 Mart 2025, 10:19 Cuma

Leon Capital'in merkezinde bulunan San Francisco Profesyonel Okulu, her zaman öğrenci ve geleceğe hazırlık hakkında düşünen tüm aşamalarında uyumlu kalitede bir eğitim sunar. Eğitim teklifi iki bölüme ayrılmıştır: düzenlenmiş bakalorya çalışmaları, hem bilim hem de teknoloji, beşeri bilimler ve sosyal bilimler ve mesleki eğitimin ikinci bir kısmı.

Araç bakım çalışmalarıyla ilgilenen leon, bu okulda en sevdikleri şeyde antrenman yapmak için ideal bir yer bulacaktır. Araç bakımındaki temel derece biçimlendirici döngülere, orta düzeyde araç elektromekaniğine veya daha yüksek otomotiv derecesine erişebileceklerdir.

Merkez boyunca 300'den az öğrenci ile, her biri için dikkat kişiselleştirilir, ancak her zaman üniversiteye ulaşmak veya çalışma dünyasıyla yüzleşmek için gerekli olgunluğu elde etmeye hazırlar. San Francisco Profesyonel Okulu müdürü Gabriel Silva, “Merkezden olgunlaşmalarında ısrar ediyoruz, onları dikkatlice alıyoruz, ancak gerçek hayat için gerekli özerkliği elde etmek için elden değil.” Dedi.

San Francisco Profesyonel Okulu

Víctor F. Crespo

Çift Modalite Uygulamaları

San Francisco Okulu tarafından eyalet şirketleri ile sürdürülen iyi ilişki, öğrencilerin güvenilir şirketlerde ikili modalite uygulamalarını gerçekleştirmelerine ve profesyonel dünyayı ilk elden öğrenebilecekleri ve bilebilecekleri yerlerde yapmalarına yardımcı olur. Direktörü, “Tüm öğrenciler ilk derslerinde uygulamaları gerçekleştirecek, tüm merkezlerde meydana gelmeyen bir özellik ve San Francisco okulunda bunu tercih ettiğimizi.”

Aile atmosferi ve ders dışı aktiviteler

Öğretmenler ve öğrenciler arasında nefes alan aile atmosferi, San Francisco Okulu'nu en küçüğünün eğitimi için mükemmel bir merkez haline getiriyor. Yakın muamele ve öğrencilerin her birinin geleceği hakkındaki endişeleri ve şüpheleri çözmeye yardımcı olmak, öğrencilerin öğretmenlerine güvenmesini sağlar.

Buna ek olarak, eğitim düzeyinde öğrenciler sadece öğrenme olasılığına değil, aynı zamanda kendi projelerini geliştirme ve gerçekleştirme olasılığına sahiptirler.

San Francisco Okulu'nda, Camino de Santiago veya öğrencilerin Birleşik Krallık'a yolculuğu arasında farklı ders dışı faaliyetlerle yapılan çalışmalar, dilbilimsel daldırma yapma ve profesyonel olarak kadar büyümek için diğer birçok seçeneğin yanı sıra başka bir ilk kişi kültürünü tanıma fırsatı.

Hem lise aşamalarında hem de farklı mesleki eğitim seviyelerinde ve merkezi kapsayan eğitim topluluğunda oluşturmak için gerekli her şeye sahip olan geniş tesisleri, San Francisco Okulunu León'un merkezinde antrenman yapmak için ideal bir yer haline getiriyor.

Bir Hata Bildir