Cizvitler, değerlere ve sosyal bağlılığa dayalı bir eğitim modeli

Felaket

New member
7 Mart 2025 Cuma, 09:59

León'daki Sacred Heart Cizvit Koleji, çocuklardan liseye kadar tüm biçimlendirici aşamaları kapsayan ayrılmaz bir eğitim sunarak ayırt edilir. Yaklaşımı akademik mükemmellik, kişiselleştirilmiş eşlik ve dayanışma, saygı ve topluma bağlılık gibi Ignatian değerlerinin tanıtımına dayanmaktadır.

Okulun temel sütunlarından biri, her öğrenciye kişisel ve akademik gelişimlerinde rehberlik etmeyi taahhüt eden bir öğretim ekibi ile öğrencilere eşlik eder. Gençlerin mesleklerini keşfedebilecekleri ve katı üslerle bir gelecek inşa edebilecekleri bir destek ortamı destekleniyor.

Menkul kıymetler eğitimi de merkezde bir önceliktir. Ignatian maneviyatı yoluyla, öğrenciler hayatlarını anlamayı ve sosyal nedenlere bağlı kalmayı öğrenirler. Gönüllü ve sosyal eylem girişimleri, öğrencilerin Sunset Residence, Alfaem, Aspace, Umut Evi ve Ludoteca de Cáritas gibi varlıklarla işbirliği yapmalarına izin verir ve başkalarına hizmete dayalı bir eğitimi teşvik eder.

Çevreye bağlılık, okulun olağanüstü yönlerinden bir diğeridir. Öğrenciler erken yaşlardan itibaren, doğa ve sürdürülebilirliğe saygıyı teşvik etmek için tasarlanmış doğal alanlardaki projeleri ve faaliyetleri geri dönüştürme konusunda katılırlar.

Kutsal Kalp Cizvit Okulu

• Adres
    Avda.

• Telefon
    987 87 57 10

• E -posta
    [email protected]
Geleneksel öğretimin ötesine geçen bir eğitim teklifi ile León'daki Sacred Heart Cizvit Koleji, geleceğe ve güçlü bir sosyal bağlılıkla hazırlanan insanları kurmaya devam ediyor.

Bir Hata Bildir