Colegio La Asunción, 80 yıldır önemli olana zaman ayırıyor

Felaket

New member
13 Mart 2023 Pazartesi, 20:24.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• Naber

• Facebook

• heyecan

• LinkedIn

• Telgraf

Colegio La Asunción, La Asunción rahibelerinin cemaatine ait bir Katolik okuludur ve topluma bağlılığı yansıtan dönüştürücü bir eğitim projesine sahiptir.

Değerleri merkezin yaşamı boyunca ve hatta dayanışma girişimlerinde ve gönüllülükte aktarılıyor ve ortaya çıkıyor.

Bireyselleştirilmiş eğitim

Okul, “önemli olana zaman ayırma” amacıyla, öğrencilerin öğrenme ritimlerine saygı duymayı ve yeteneklerini tam olarak geliştirmelerini sağlamaya çalışmayı öğretir.

Ana resim - La Asunción Okulu'nda bireyselleştirilmiş eğitim.

İkincil resim 1 - La Asunción Okulu'nda bireyselleştirilmiş eğitim.

La Asunción Okulu’nda bireyselleştirilmiş eğitim.

Ana resim - La Asunción Okulu'nda bireyselleştirilmiş eğitim.

İkincil resim 1 - La Asunción Okulu'nda bireyselleştirilmiş eğitim.

Her birinin özerkliğini ve yeteneklerini geliştirerek, duyguları yöneterek, iç dünyasını keşfederek, projeleri paylaşarak ve takım halinde çalışarak eğlenceli bir şekilde öğrenirler.

Sıcaklık ve kalite bir arada

Çeşitliliğe ve kapsayıcı desteğe gösterilen ilgi, ilkokul 4. sınıftan liseye kadar Chromebook kullanımıyla dijital araçların kullanılması veya öğrencilerin Amerikan bakaloryasını alma olasılığı merkezin çok önemli taahhütleridir.

La Asunción Okulu'nun cephesi.

La Asunción Okulu’nun cephesi.

La Asuncion Okulu

Telefon: 987 22 64 00

Web sitesi: www.asuncionleon.es

Adres: Av. de Mariano Andrés, 193, 24008 León

La Asunción’da öğrencilere eşlik eden ve öğrencilere günümüzün ve geleceğin toplumunu hazırlayan yüksek vasıflı ve deneyimli kadroya sahip bir okulda sıcaklık ve kalite bir aradadır. Ve tüm bunları bakımlı tesislerde ve eşsiz bir ortamda, doğayla iç içe, projenin en iyi şekilde gelişmesine katkıda bulunarak “önemli olana zaman ayırmaya” devam etmek.

Yorum

Hata bildir