Colegio Nuestra Señora del Carmen'de çocuklarınız için en iyi eğitimi bulacaksınız

Felaket

New member
8 Mart 2025, 12:22 Cumartesi

León'un kalbinde, katedralin yanında, Vedruna Vakfı'na ait Carmen Koleji Our Lady, öğrencilerini çocuk sahnesinden bakalorya'ya eşlik eden bir eğitim referansı olarak duruyor. Bu merkez, kişiselleştirilmiş dikkatiniz için öne çıkıyor ve her öğrencinin yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak için bireysel ihtiyaçlarına uyum sağlıyor.

Erken yükselenler, ders dışı aktiviteler, saat 18: 00'e kadar aile uzlaşma ve kendi mutfağına sahip bir yemek odası gibi tamamlayıcı hizmetler vardır.

León'daki Carmen Koleji Our Lady

León'daki Carmen Koleji Our Lady

Alejandro Cuervo

Değerlerde Eğitim

Menkul Kıymetler Eğitimi, Merkezin Eğitim Projesinde temel bir sütundur. Saygı, dayanışma, sürdürülebilirlik ve sosyal bağlılık, eksiksiz ve sorumlu insanlar oluşturarak teşvik edilir. Bu integral eğitim, öğrencilerin ve öğretmenlerin ortak çabasının sonucu olan Ebau'da elde edilen mükemmel sonuçlara yansır.

Carmen Koleji Leydi, eğitim yenilikçiliğine olan bağlılığını ve yeni teknolojilerin sınıfa sorumlu bir şekilde entegrasyonunu onaylayan BİT CODICE Seviye 5 ile tanınmıştır. Buna ek olarak, öğrencilerine kültürel değişim ve zenginleştirme fırsatları sunan Erasmus+programlarına aktif olarak katılır.

Okulun eğitim topluluğu, her öğrencinin değerli ve desteklendiğini hissettiği rahat bir ortam yaratarak yakınlığı ve aile tedavisi ile karakterizedir. Aileler, öğretim ekibinin özveri ve profesyonelliğinin yanı sıra sunulan çeşitli etkinlik ve hizmetleri vurgulamaktadır.

Sizi Nuestra Señora del Carmen College'ı ilk elden tanımaya ve çocuklarınıza sunabileceğiniz her şeyi keşfetmeye davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için resmi web sitenizi veya sosyal medya profillerinizi ziyaret edin, Vedruna ailesinin bir parçası olun ve bir parçası olun!

Carmen Koleji Our Lady

Bir Hata Bildir