CRA Maestro Emilio Alonso, Kırsal Devlet Okulu'nda Mükemmellik Örneği

Felaket

New member
7 Mart 2025, 09:08 Cuma

CRA Maestro Emilio Alonso Kırsal Koleji, Carbajal de la legaa, Azadinos, Sariegos, Poblasto del Bernesga, Lorenzana ve resimlerin yerlerinde açık merkezlere sahiptir.

Bu merkezin belirlediği temel amaç, sadece herhangi bir sermaye okuluyla aynı hizmetleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda doğal çevrenin temel bir aktör olduğu kapsamlı bir eğitim sunan kırsal alanlarda bir devlet okulu ile ilgili efsaneleri ve engelleri kırmaktır.

Sermayenin sürekli büyümesinin bir Alfoz'unda León'dan sadece 10 dakika uzaklıkta, tüm hizmetleri birleştiren ve tüm hizmetleri birleştiren, tamamen tanıdık bir ortamda, tüm hizmetleri birleştiren ve tüm hizmetleri birleştiren modern bir merkez vardır.

Bu nüfus artışı, geçen yıl prömiyeri olan Lig'in karbajal merkezlerini büyütmeye hizmet eden bir milyon avroyu aşan toplam altyapı yatırımına eşlik ediyor, erken çocukluk eğitimi için 3 yeni sınıfa sahip olacak Sariegos ve uzatma projesi şu anda ödül sürecinde olan jilet.

Kırsal Kolej Gruplu CRA Maestro Emilio Alonso

Alejandro Cuervo

Ana Resim - Gruplu Kırsal Kolej CRA Master Emilio Alonso

İkincil Görüntü 1 - Kırsal Kolej Gruplu CRA Maestro Emilio Alonso

İkincil Görüntü 2 - Gruplu Kırsal Kolej CRA Master Emilio Alonso

Dijitalleşme projesi

Merkezdeki tüm sınıflar, hem müfredat hem de ders dışı bir şekilde çocuk robotik çalışmaları ile tamamlanan bir dijitalleşme projesinden sonra öğrencilerin bireysel çalışmaları için etkileşimli paneller, dijital ekranlar ve tabletler ile donatılmıştır.

CRA Maestro Emilio Alonso, temel eksenlerinden bir diğerine sahip olan, uluslararasılaşmasını vurgulayan, yüksek kaliteli uluslararası mobilite faaliyetlerini vurgulayan, erasmus ve e-twinning projelerinde farklı ülkelerle ortaklaşa, farklı ülkelerle ortaklaşa sahip oldukları, farklı ülkelerle ortaklaşa sahip oldukları temelleri vurgulayan iki dilli bir eğitim merkezidir. Türkiiye veya Yunanistan diğerleri arasında.

Sınıf başına ideal bir öğrenci rafı olan bir kamu ve kırsal eğitim, bu da merkezin öğretmenlerinin sınıflarındaki her öğrenciye daha fazla zaman harcayabileceği bireysel bir süreç haline getirir.

Merkezin eğitim projesini ilk elden tanımak, bunun tesislerini ve bu kadar önemli bir karar vermeden önce tüm şüphelerini çözmek isteyen aileler, 10 ve 11 Mart'ta açık günlerde onları ziyaret etmeye davet edilir.

Bir Hata Bildir