FSIE Cyl, 2025-2026 kursu için yeni bir okul kampanyası başlattı

Felaket

New member
11 Mart 2025, 10:40 Salı

Topluluktaki özel eğitim alanında çoğunluk sendika kuruluşu olan FSIE Cyl, on yıldan fazla bir süredir yapıyor gibi – babaların ve annelerin, birbirini izleyen PIS raporları tarafından belirtildiği gibi, ulusal sıralamayı ve ulusal sıralamaya yol açan ve ulusal olarak vurgulamaya yönelik bir kalite seçeneği olarak seçmeyi amaçlayan yeni bir okul kampanyası sunuyor. Uyumlu öğretim, kamu fonları ile sürekli bir ağdır ve bu nedenle zorunlu seviyelerinde ve ayrıca Kurul tarafından sübvanse edilen erken çocukluk eğitiminin (0 ila 3 yıl) 1. döngüsünde ücretsizdir.

Uyumlu ağda, tüm eyalet başkentlerinde ve kırsal alanlarda 40'tan fazla belediyede bulunan 220'den fazla merkezde çalışan yaklaşık 10.000 profesyonel, öğretmen ve öğretmen olmayan kişi bulunmaktadır. Uyumlu okul, 0 ila 18 yıl (çocuk, birincil, lise ve mesleki eğitim ve belirli özel eğitim merkezleri) tüm eğitim seviyelerini kapsadığı için kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Bu merkezler her bir kuruluşun eğitim projelerini açık bir hedefle sunar: kişinin ayrılmaz gelişimi.

Bu yıl “eğitimleri geleceğinin temeli” sloganını seçtiler ve onunla birlikte bugün en acil sorunlardan birinin dikkatini çekmeyi planlıyorlar: çocuklarımızın önde olduğu gelecek kompleksi.

Uygun okulun profesyonelleri, nitelikli ve kararlı bir inovasyon ve sürekli eğitim sürecindedir: Eğitim İdaresi tarafından sağlanan, her merkezin özelliği ve bağlı kuruluşlar için FSIE Birliği veya sınıfta veya amaçlanan pozitif disiplinde sunulan en son kursları isteyen tüm işçiler için tanıtılan kuruluşlar giderek daha karmaşık bir gelecekten önce öğrenciler.

Öğretmenlerin ve öğretim dışı personelin nasıl çalıştığını değerlendirme ve teklif ve eğitim projelerinin yaşadığını bilme olasılığı ile açık günlerinde merkezleri ziyaret ederek kendinizi bilgilendirmenin zamanı geldi. Uyumlu bir merkez seçmek, her zamankinden daha fazla, geleceğinin temelidir.

Fsie cyl

FSIE Cyl Bağımsız Öğretim Sendikaları, özel, uyumlu eğitim ve engelli insanlara, ortak eğitimde profesyonellerin % 73'ünü ve topluluğumuzdaki engellerin % 24'ünü temsil eden özel bir kuruluştur.

Bir Hata Bildir