León Educational Inclion: Dört Merkez görsel okullar ağına girer

Felaket

New member
8 Mayıs 2025, 14:04 Perşembe

Eğitim gelişir ve bununla birlikte yeni bir eğitim yaklaşımı talebi. Öğrencilerin iletişimi, gelişimi ve büyümesi ve öğrenme yöntemleri sırasında teknikler ve formüller değişmiştir.

Böylece, Castilla y León'daki sekiz eğitim merkezi, Orange Foundation görsel okulları sayesinde 2024-2025 kursu boyunca görsel araçlarını uyguladı. Bu materyaller, okul yılı boyunca tüm öğrencilerinin bilişsel erişilebilirliğini ve katılımını geliştirmelerine izin vermiştir. Otonom toplumda toplam 195 öğretmen ve sekiz okuldan 1.618'den fazla öğrenci katıldı, eyalet daha eşzamanlı merkezlere sahip (toplam dördü).

CEIP Gumersindo Azcárate (Armunia, León), CEIP teleno (La Bañeza, León), CEIP Villa Romana (Navatejera, León) ve CRA Soto de la Vega (Soto de la Vega, León, León, León), üretim, kişiselleştirilecek, kişiselleştirme, kişiselleştirme, kişiselleştirme, kişiselleştirilmiş, kişiselleştirilmiş, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek, kişiselleştirilecek. Araçları ve görsel malzemeleri daha fazla enstrümana dönüştürmek

Aslında, çalışmalar öğrencilerin önemli değişiklikler yaşadıklarını doğrulamaktadır. Örneğin, çocukların% 100'ü daha fazla özerkliğe sahiptir, anlayış, problem çözme ve sınıf katılımı kapasitelerini iyileştirir; Öğretmenlerin% 87'si akranları ile daha iyi bir ilişki algılıyor ve görsel okul ağı programında önceki baskılara katılan merkezlerin% 98'i bunu önerecektir. Buna ek olarak, projenin gerçekleştirilmesinden sonraki üç yıl boyunca, 60.000'den fazla öğrenci görsel araçlar sayesinde öğrenme metodolojilerini dönüştürdü.

Yorum

Bir Hata Bildir