Peñacorada de León okulu, Galiçya’daki iki yeni merkezle birlikte büyüyor

Felaket

New member
16 Şubat 2023 Perşembe 10:40

Yorum

olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

León’daki Peñacorada okulunun ait olduğu bir eğitim kurumu olan Arenales okul ağı, organizasyonuna iki yeni eğitim merkezinin dahil edildiğini duyurdu: Ferrol belediyesindeki “Compañía de María” ve “Lestonnac” okulları.

Bu adım, Arenales’in Galiçya’ya gelişini varsayar. Eğitim kurumu, 130 yılı aşkın eğitim geçmişine sahip iki okulun birleşmesi ile kaliteli bir büyüme yaşamaktadır. Arenales için bu, halihazırda kendi faaliyet tarzlarına sahip diğer merkezlerden öğrenmeye devam etmek ve organizasyona katılan merkezler için yeni iş alanları ve eğitim projeleri keşfetmek için bir fırsattır. Arenales’in eğitim önerisinin temel direkleri, Ferrol’deki “Compañía de María” ve “Lestonnac” merkezlerine her zaman ilham vermiş olanlara benzer: Hıristiyan kimliği, kişisel muamele, eğitimsel yenilik, akademik mükemmellik, aile katılımı.

Her iki kurumun tarihi

Arenales, ulusal ve uluslararası varlığı olan bir eğitim ağıdır. Halen çeşitli şehirlerde 35 okulu bulunmaktadır. Castilla y León Topluluğu’nda Montessori merkezleri Salamanca’da, Burgos’ta Campolara’da, León’da Peñacorada’da ve Benavente’de (Zamora) Peñacorada Bahçesi’nde mevcuttur. İspanya dışında Almanya, Portekiz, Letonya, Bulgaristan, Angola, Paraguay, Şili ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmaktadır.

Mary Company’nin rahibeleri 1889’da Ferrol’a geldi, aynı yıl dersler başladı. 1961’de eğitim misyonunu Caranza mahallesine kadar genişletti. Şu anda merkezlerin Bebek, İlkokul ve Ortaokul aşamalarında bir eğitim teklifi var. Şu anda öğretim ve öğretim dışı personel dahil olmak üzere toplam 856 öğrencisi ve 97 çalışanı bulunmaktadır.

Yorum

hata bildir