Peñacorada ‘Genyus Günü’ Okul Girişimcilik Fuarı’nı kutluyor

Felaket

New member
Genyus Günü, Peñacorada Uluslararası Okulu’nda bu Cuma günü düzenlenen eğlenceli ve eğitici bir gündü ve bu gün boyunca ilkokul öğrencileri, Genyus Okulu konusunda bu akademik yıl boyunca yapılan çalışmaları sundular.

Bu ders girişimcilik, sosyal beceriler ve bir iş planının geliştirilmesinden oluşan karmaşık bir programdır.

İkincil resim 1 - Peñacorada 'Genyus Günü#039'u kutluyor;

İkincil resim 2 - Peñacorada 'Genyus Günü#039'u kutluyor;

17 civarında standın yer aldığı fuarda girişimcilik ve teknolojinin eğlenceli dinamikleri, basın alanında genusların önderliğinde röportajlar; Son rötuş olarak, Leon’dan dört iş adamının ve FELE (Leonese Girişimciler Federasyonu) ve CEL (Círculo Empresarial Leonés) temsilcilerinin katıldığı ve burada girişimcilik eğitiminin ve kalkınma personelinin gelişiminin önemini tartıştıkları bir “yuvarlak masa” düzenlendi. Leon’un sosyoekonomik gelişiminin anahtarı olarak erken yaş.

Eğitim programının amaçları

1. Girişimciliği bir yaşam tutumu olarak teşvik edin, mesleki gelecekleri için temel gereklilikleri geliştirin, kendi yeteneklerini nasıl geliştireceklerini ve fikirleri gerçeğe dönüştürecek araç, beceri ve teknikleri geliştirin.

2. Topluluk önünde konuşma, duyguları yönetme, takım çalışması, öz saygıyı artırma, iletişim, liderlik ve hayal kırıklığına karşı tolerans gibi sosyal becerileri geliştirin.

3. Kendi projelerini eğlenceli ve eğitici bir şekilde geliştirebilmeleri ve öğrenmeleriyle duygusal bir bağ kurabilmeleri için girişimcilik ve kişisel gelişim konusunda araç ve beceriler sağlayın.

Program, tüm İlköğretim derslerinin yanı sıra üstün yetenekli öğrencilerin bulunduğu Ortaöğretim çalışma gruplarında da uygulanmıştır.