Peñacorada, ‘Genyus Günü’ Okulu Girişimcilik Fuarını kutluyor

Felaket

New member
Genyus Günü, bu Cuma günü Peñacorada International School’da düzenlenen ve ilköğretim öğrencilerinin bu akademik yıl boyunca Genyus Okulu konusunda yapılan çalışmaları sunduğu eğlenceli ve eğitici bir gün oldu.

Bu ders girişimcilik, sosyal beceriler ve bir iş planının geliştirilmesine yönelik karmaşık bir programdır.

İkincil resim 1 - Peñacorada 'Genyus Günü'

İkincil resim 2 - Peñacorada #039;Genyus Günü#039;

17 stand civarında gerçekleşen fuar, girişimcilik ve teknolojinin oyunsal dinamikleri, basın alanında genyus liderliğindeki söyleşiler; son olarak, Leon’dan dört iş adamının ve FELE (Leonese Federation of Entrepreneurs) ve CEL’in (Círculo Empresarial Leonés) temsilcilerinin katıldığı, girişimcilikte eğitimin önemini ve kalkınma personelini tartıştıkları bir “yuvarlak masa” düzenlenmesi. Leon’un sosyoekonomik gelişiminde bir anahtar olarak erken yaş.

Eğitim programının amaçları

1. Girişimciliği, profesyonel gelecekleri için temel gereksinimleri, kendi yeteneklerini nasıl geliştireceklerini ve ayrıca fikirleri gerçeğe dönüştürmek için araçlar, beceriler ve teknikler geliştirerek bir yaşam tutumu olarak teşvik edin.

2. Topluluk önünde konuşma, duyguları yönetme, ekip çalışması, öz saygıyı artırma, iletişim, liderlik ve hayal kırıklığına karşı tolerans gibi sosyal beceriler geliştirin.

3. Kendi projelerini eğlenceli ve eğitici bir şekilde geliştirebilmeleri için girişimcilik ve kişisel gelişim alanlarında araç ve beceriler sağlayın ve öğrendikleriyle duygusal bir bağ oluşturun.

Program, tüm İlköğretim derslerinde ve üstün zekalı öğrencilerle Ortaöğretim çalışma gruplarında uygulanmıştır.