Peñacorada, kendi kişiliğine sahip bir okul

Felaket

New member
10 Mart 2023 Cuma

Yorum

olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

İyi insanlar ve iyi profesyoneller yaratarak insan ve Hıristiyan oluşumu yoluyla eğitimde mükemmelliğe ulaşın. León şehrinde 20 yılı aşkın bir süredir geleceğin liderlerini yetiştiren konsolide bir akademik kurum olan Colegio Peñacorada bu şekilde tanımlanır.

Peñacorada, öğrencilerine iyi yapılmış bir işle ilgili ahlaki ve kültürel değerleri, gelişme ve mükemmelleşme arzusunu, insanlara ve durumlara olumlu bakış açısını, özgürlüğe saygıyı, kişisel sorumluluğu, arkadaşlığı, samimiyeti, sadakati, dostluğu, cömertliği ve dayanışma.

Ana resim - Peñacorada, kendi kişiliğine sahip bir okul

İkincil resim 1 - Peñacorada, kendi kişiliğine sahip bir okul

İkincil resim 2 - Peñacorada, kendi kişiliğine sahip bir okul

Peñacorada’da erken İngilizce öğrenimi temel kabul edilir ve ana hedeflerinden biri iki dilli öğrenciler yetiştirmektir. Bu şekilde, en başından itibaren haftalık Bebek ve İlköğretim sınıflarının en az üçte ikisi İngilizce olarak öğretilir.

Ancak Colegio Peñacorada eğitim düzeyinde öne çıkıyorsa, bunun nedeni her zaman yeni öğrenme yöntemlerinin ön saflarında yer almasıdır. Bu yeni yöntemlerden biri, İlköğretim öğrencileri arasında girişimciliği teşvik eden ve 2023/2024 akademik yılından itibaren Ortaöğretimde de teşvik edecek olan ‘Genyus Okulu’dur.

Genyus Okulu

Konunun amacı, öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmek, topluluk önünde konuşmayı öğrenmek, duyguları yönetmek, özgüven, takım çalışması, iletişim, zaman yönetimi, hayal kırıklığını tolere etmek ve liderliği teşvik etmektir.

Eğlence ve heyecanı öğrenme çıktılarıyla birleştiren eksiksiz bir program.

Topluluk önünde konuşma ve münazara oturumlarıyla tamamlanan bir proje. Öğrencileri kelimeye odaklanan çok çeşitli becerileri kullanmaya ve geliştirmeye davet eden bir alıştırma. Neyi, niçin ve nasıl söyleyeceğimiz, öğrenciye günlük yaşamında hizmet edecek bir gelecek projeksiyonu içeren bazı konuların temelini oluşturur.

mentorluk

Akademik rehberlik departmanı ile el ele erken çocukluk döneminden itibaren yetenek geliştirmeyi amaçlayan günlük ve kişiselleştirilmiş çalışma. Öğrencilere bireyselleştirilmiş bir şekilde hizmet etmenin bir yolu.

Ancak Peñacorada, Amerikan Uluslararası Bakaloryası, İş Deneyimi, genç girişimci haftası, teknoloji merkezi veya yetenek ve spor projesi, öğrenciler için tasarlanmış bir program gibi gurur duydukları çok sayıda kendi projesi sunmaktadır. En sevdikleri sporu yaparken veya sadece gelecekteki çalışmaları için mükemmel bir eğitimin tadını çıkarırken Amerika Birleşik Devletleri’nde okumak isteyenler.

Geleceğin gerçek profesyonellerini yaratmak için insan ilişkilerini geliştiren kapsamlı, başarılı, kişiselleştirilmiş ve yenilikçi bir eğitim.

Yorum

hata bildir