Peñacorada Uluslararası Koleji: Eğitimin dönüştürücü bir deneyim olduğu yer

Felaket

New member
7 Mart 2025 Cuma

| Güncellendi 03/09/2025 09: 57H.

Peñacorada Uluslararası Koleji, León'da erken çocukluktan liseye kadar öğrencilerine kapsamlı ve kaliteli bir eğitim sunan León'da bir eğitim referansı olarak kurdu. Pedagojik önerisi, kişiselleştirilmiş dikkat, sürekli yenilik ve öğrencilerinin tüm yeteneklerinin geliştirilmesine olan bağlılığı ile ayırt edilir.

Montessori Metodolojisi: Öğrenme sevgisi ekmek

Bebek ve bebek eğitimi aşamalarında Peñacorada, otonom öğrenmeyi, yaratıcılığı ve her çocuğun bireysel ritmine saygıyı teşvik eden pedagojik bir yaklaşım olan Montessori metodolojisini uygular.

İnsan Sermayesi: İlham veren öğretmenler

Peñacorada öğretim ekibi yüksek nitelikli profesyonellerden oluşur ve öğretim konusunda tutkuludur. Onların özveri ve bağlılıkları, her öğrenciye sağladıkları kişiselleştirilmiş ilgiye, öğrenme süreçlerinde rehberlik eder ve entelektüel meraklarını teşvik eder.

León'daki Peñacorada Koleji öğrencileri

León'daki Peñacorada Koleji öğrencileri

Víctor F. Crespo

Avant -Garde Tesisleri: Büyümek için Bir Çevre

Peñacorada, öğrencilerin öğrenilmesini ve ayrılmaz gelişimini destekleyen modern tesislere sahiptir. Geniş ve aydınlık sınıflar, kesme teknolojisi, güncellenmiş kütüphane, spor tesisleri ve büyük yeşil alanlar ile donatılmış laboratuvarlar keşif, yaratıcılık ve bir arada bulunma konusunda elverişli bir ortam yaratır.

Çift Bakalorya: Dünyaya Bir Pencere

Peñacorada, öğrencilerine aynı anda İspanyol lisans ve Amerikan unvanını almalarını sağlayan bir program olan ikili bakalorya'yı takip etme fırsatı sunuyor. Bu eşsiz deneyim onlara farklı kültürlerle dilsel becerilerini geliştirme ve bir geleceğe hazırlanma fırsatı verir.

Peñacorada: En iyi seçeneğiniz

Kalite, kişiselleştirilmiş ve yenilikçi bir eğitim sunan bir okul arıyorsanız, Peñacorada Uluslararası Koleji en iyi seçenektir. Gelin ve Peñacorada'nın size sunduğu her şeyi keşfedin!

Peñacorada Uluslararası Koleji

Bir Hata Bildir