Teodoro Martínez Gadañón’un aileleri bisibüse güveniyor

Felaket

New member
Babalar, anneler ve San Andrés del Rabanedo Şehri Yerel Polisi devriyesi tarafından denetlenen genç bisikletçilerden oluşan bir ekip, eğitim merkezine bisikletle güvenli bir erişim koridoru oluşturmak için kasabanın sokaklarında öğrencileri ve aileleri topluyor.

Amaç, bu ulaşım aracının özel araca alternatif olarak kullanımını teşvik etmektir.

Üç rota var: Villabalter, San Andrés del Rabanedo ve Trobajo del Camino’dan ve bisikleti ailelere, öğrencilere ve yol kullanıcılarına yakınlaştırmaya çalışıyorlar. Tam da bu nedenle bu projeyi minikler için tam bir güvenlik içinde yürütebilmek adına merkezde yönetim ekibinin desteğiyle iki görüşme gerçekleştirildi.

güçlerini birleştirmek

Girişim özerklik, sağlık ve güvenlik arasındaki çabaları birleştirmeye çalışıyor. Teodoro Martínez Gadañón okulunun erkek ve kız çocukları, sınıf arkadaşlarını eğitim merkezinin kapısına bırakmak için her sabah kısa yolculuklar için çoğunlukla yolu kaplayan arabaların onları görmesini istiyor.

Bu proje, birçok ailenin, çocuklarının yolu başka bir araç olarak kullanabilmelerini sağlayacak bir alternatif istediklerini söylemeleri, ancak daha güçlü, gürültülü ve çevreyi kirleten motorlu taşıt karşısında oğullarının ve kızlarının bütünlüğünden korkmaları nedeniyle ortaya çıkıyor.

yirmi kullanıcı

Bu nedenle San Andrés Belediye Binası’ndan okula okul otobüsüne benzeyen, veli ve öğrenciler arasında yaklaşık yirmi kullanıcının kaydolduğu bir rota ile başladık.

AMPA ve okulun Sağlık ve Refah ile Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar’ı kullanmak için çalışmak istediği, çevreye önem vermenin ve 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini geliştirmenin yenilikçi bir yoludur.