Bunlar, Almanya’daki en popüler kamp alanlarıdır.

SuZi

Global Mod
Global Mod
Tutkulu bir kampçı mısınız? Yoksa ilk defa tatilinizi doğa ile iç içe mi geçirmek istiyorsunuz? Bunlardan hiçbiriyle yalnız değilsiniz: Çadır, gazlı ocak, uyku tulumu ve uyku pedi ile doğayla iç içe tatil yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu aynı zamanda Berlin kamp portalı “camping.info” tarafından da gözlemlenmektedir.


Çadırlı tatiller basit, esnek, uygun maliyetli ve çevre dostu olarak kabul edilir. “’Az çoktur’ mottosuyla çadırla kamp yapmak özellikle stres ve koşuşturmadan uzaklaşmak için iyi bir fırsat sunuyor. “camping.info” Genel Müdürü Maximilian Möhrle, “Günlük yaşamdaki artan ivme ve tüketim ile boş zamanların aşırı arzı, insanların basit ve tasasız bir tatili seçmeyi sevdiği anlamına geliyor” diyor.

Kamp portalına göre, birçok kamp alanı, genellikle mobil evler ve karavanlar için sahaların biraz dışında ve özellikle pastoral olan özel bir çadır çayırı sunuyor. Bir çadırda uyumak, bazen kapınızın önünde gerçek bir maceraya dönüşebilir.

Almanya’daki çok sayıdaki kamp alanından daha iyi karar verebilmeniz için “camping.info” derecelendirmelerine göre bir sonraki tatiliniz için en popüler beş kamp alanını yıldızların altında sunuyoruz.

Çadır tutkunları için Almanya’daki en popüler 5 kamp alanı

1. Hafencamp Senftenberger See, Brandenburg



Brandenburg’daki Yukarı Lusatia’daki Hafencamp Senftenberger See, sıralamada birinci oldu. “camping.info” üzerinde 200’den fazla puan alan Großkoschen yakınlarındaki göl manzaralı konum genel olarak 4,5 puan ve dolayısıyla “çok iyi” aldı. Çadırlı tatilciler kategorisinde kamp alanı 5 üzerinden 5 yıldız bile aldı.

Küçük bir orman içinde, dilediğiniz yerde bir çadır çayırında geceleme için kamp kurabilirsiniz. Çadır çayırı parsellenmemiştir ve birkaç elektrik direği vardır. Arabalar için park yerleri doğrudan çadırda değil, sitenin biraz dışında – bu da doğanın ortasında olma hissini pekiştiriyor.



Kamp alanı ve ormanı olan göl.


Burada dayanılabilir: Lusatian Göller Bölgesi’ndeki Senftenberg Gölü’nün yüzülebilen plajı. Orası kamp yapmak için harika bir yer değilse.

© Kaynak: imago/Rainer Weisflog


Tesisin kendisi, fiyat-performans oranı, sahadaki geniş açık hava etkinlikleri seçeneklerinin yanı sıra personelin güler yüzlülüğü ve sıhhi tesislerin temizliği özellikle çekici olarak değerlendirildi. Talep üzerine komşu aile parkındaki oyun alanı için rezervasyon yaptırabilirsiniz (trambolin, mini golf, bovling salonu, tırmanma duvarı, masa tenisi, su kaydırağı). Önerilen diğer aktiviteler şunlardır: bisiklet, yelken, yürüyüş, yüzme, sörf, kano ve motorlu tekne.

2. Kamp Klausdorfer Strand, Fehmarn


Baltık Denizi’ndeki Fehmarn adasında kamp yapan Klausdorfer Strand ikinci sırayı aldı. “camping.info” genel değerlendirmesinde, sistem için 4,6 alır. Ziyaretçiler, kamp alanını “rüya gibi bir kaçamak” için bir yer olarak övüyor.

Daireler, kiralık karavanlar, mobil evler ve bungalovların yanı sıra burada rahat bir atmosferde çadır kurabilir veya kendi çadırınız yoksa kiralayabilirsiniz. Mangal tutkunuysanız şanslısınız çünkü kamp alanında kömürlü mangallara da izin veriliyor. Ayrıca merkezi bir kamp ateşi alanı da bulunmaktadır. Çubuk ekmek veya kavrulmuş marshmallow kimlerin aklına hemen gelmez ki?

Kamp alanı ayrıca samimiyet (4,9), genel temizlik (4,7) ve konumu (4,7) için en yüksek puanlarla parlıyor. Kamp alanı doğrudan doğal bir kumsalda yer aldığından ve çok sayıda boş zaman aktivitesi sunduğundan, yüzme noktalarına ek olarak, bir dalış istasyonu veya yelken, sörf veya voleybol oynama fırsatı olduğundan şaşmamalı.

3. Kamp ve Tatil Parkı Falkensteinsee, Aşağı Saksonya


Aşağı Saksonya’daki Camping & Ferienpark Falkensteinsee de ilk 3’e girdi. Aynı zamanda su üzerinde, yani Emsland’daki Ganderkesee yakınlarındaki Falkensteinsee’de.


Burada doğrudan kıyıdaki çadır çayırlarında dört kişiye kadar mobil konaklama yerinizi kurabilir ve gerekirse hemen suya atlayabilirsiniz: Doğal göl, güneşlenmek için çim ve ayrıca üç kumlu plaj sunmaktadır. Tesis, diğer şeylerin yanı sıra, büyük bir macera oyun alanına ve göl manzaralı minyatür bir golf sahasına sahiptir.

“camping.info” sitesinde konum, 500’den fazla yorumdan toplam 4,7 puan alır. “Çadırlı Tatilciler” kategorisinde 4,6 puan aldı. Ayrıca üçüncü yıl üst üste “camping.info” ödülünü almıştır.

4. Sette Kamp – Kuzey Denizi, Aşağı Saksonya


Camping am Deich, Doğu Friesland’daki setin hemen arkasında ve sudan uzak olmayan bir konumda yer almaktadır. Campers, Krummhörn-Upleward’daki siteye “Çadırlı tatilciler” kategorisinde 4,7 yıldız verdi. Toplamda 17.000’in üzerinde puan alan Doğanın Ortasındaki Konum da 4,7 puan aldı.


Çadır tutkunları, araçlı kamp alanı veya bisikletli kamp alanı arasında seçim yapabilir. Her iki kurs da çimler üzerinde ve kısmen gölgeli ağaçların altındadır. Güç bağlantıları da var. Açık şömine vardır, yakacak odun mevcuttur ve kömür ızgarasına da izin verilir.

Ayrıca denizde yüzebilir, tesisin saunasını ziyaret edebilir, masa tenisi oynayabilir veya Emsland’da kısa bir bisiklet turuna çıkmak için yerel bisiklet kiralama hizmetini kullanabilirsiniz. Sahilde romantik bir akşam yürüyüşüne ne dersiniz? Konaklama uzak değil.

5. Havelberge Kamp ve Tatil Parkı, Mecklenburg-Batı Pomeranya


Havelberge kamp ve tatil parkı da Almanya’daki en iyi beş kamp alanı arasına girdi. Groß Quassow’daki Mecklenburgische Seenplatte semtinde yer alır ve doğrudan Woblitzsee’de ve Müritz Milli Parkı’nın yakınında bulunur.


“camping.info” reytinglerine göre özellikle kano sporları (sitede kano merkezi var) ve çocuklu ailelere tavsiye ediliyor ama çadırlı tatilciler de buradan çok memnun (4,6 yıldız). Farklı boyutlardaki çadır sahaları arasından seçim yapabilirsiniz, en küçüğü S (79 metrekareye kadar) çadırlar ve arabalar için tasarlanmıştır ve su ve elektrik bağlantıları vardır.


Woblitzsee ile Wesenberg.

Woblitzsee ile Wesenberg.


Woblitzsee gerçek bir idildir.

© Kaynak: imago/Hans Blossey


Yerel yüksek halat parkuruna tırmanabilir, içinde yüzülebilen bir ada ve iskele bulunan gölde yüzebilir, beyaz kumlu plajda rahatlayabilir veya Havelberge kano merkezinde kano ve diğer teknelerin yanı sıra bisiklet ve pedelec kiralayabilirsiniz.

Almanya dışındaki en popüler kamp alanları


Almanya’da zaten her şeyi biliyorsunuz ve bir sonraki kamp tatilinizi biraz daha uzakta mı geçirmek istiyorsunuz? O zaman belki de Avusturya, Hollanda veya İsviçre’deki en popüler çadır kamp alanları tam size göre:

Avusturya’daki çadır hayranları için en iyi 5 kamp alanı


Avusturya’da şu kamp alanları “camping.info” ile iyi puan aldı:

  1. Kamp Grubhof, Salzburg
  2. Camp Mondseeland, Yukarı Avusturya
  3. Camping Maltschacher Seewirt, Karintiya
  4. Finsterhof kamp alanı, Aşağı Avusturya
  5. Camping Au an der Donau, Yukarı Avusturya
İsviçre’deki kamp tatiliniz için en popüler 5 kamp alanı


İsviçre’de şu kamp alanları “camping.info” ile iyi puan aldı:

  1. Kamp Jungfrau Lauterbrunnen, Espace Mittelland
  2. Engelberg Camping Eienwaldli, Orta İsviçre
  3. Campofelice Kamp Köyü, Ticino
  4. Kamp Simplonblick, Valais
  5. Kamp alanı Mattli, Orta İsviçre
Valais'de Kamp Simplonblick

Valais'de Kamp Simplonblick


Valais’deki Camping Simplonblick, İsviçre’deki en iyi 5 kamp alanından biridir.

© Kaynak: camping.info

Hollanda’daki kampçılar için en iyi 5 kamp alanı


Hollanda’da şu kamp alanları “camping.info” ile iyi puan aldı:

  1. Papillon Country Resort, Overijssel
  2. Buytenplaets Suydersee, Flevoland
  3. Camping ‘t Weergors, Güney Hollanda
  4. Eurocamping Vessem, Kuzey Brabant
  5. Kamp Corfwater, Kuzey Hollanda
analiz metodolojisi


Avrupa’daki çadır hayranları için popüler kamp alanları şu adreste bulunabilir: “camping.info” bulunabilir ve rezerve edilebilir. Ana sayfadaki kullanıcılar, bir kamp alanının genel izlenimini değerlendirmenin yanı sıra, çadırla kamp yapmaya uygunluğunu özel olarak değerlendirme seçeneğine de sahiptir. Tersine, çadır kampçıları, özellikle ücretsiz sahaları aramak için “çadırlı tatilciler için uygun” filtresini kullanabilir..

Daha fazla ilham mı arıyorsunuz? Reisereporter’da tüm popüler seyahat destinasyonları için ipuçları bulabilirsiniz.
 
Üst