Divina Pastora de León okulu, eğitim yönetiminde EFQM 600+ mükemmellik mührünü elde etti

Felaket

New member
Excellence in Management Club tarafından İspanya’da yönetim sisteminin en yüksek sertifikasına sahip dört okuldan biri olmak biraz baş döndürücü. Bunun gerektirdiği sorumluluk ya da her şeyin doğru çalışmasını garanti eden sistem için kontrol mekanizmalarının kurulmasına dahil olabilecek çalışma nedeniyle değil; Gerçekten baş döndürücü olan, sistem bu şekilde büyüdükçe Pastorinas’ta çalışan insanların katılımının arttığını görmektir.

Bugün Colegio Divina Pastora, eğitim yönetimi, sürdürülebilirlik ve yenilikçilikte EFQM 600+ Mükemmellik Mührü’nün başarısını kutluyor; bu, 2002’de kalite hakkında konuşmaya başladıklarında bilim kurgu gibi görünen bir takdir.

tanıma ne demek?

Bu takdir paylaşılır: öğrenciler, aileler, öğretmenler, yönetim ve hizmet personeli, mezunlar, müttefikler, tedarikçiler, vakıf… hepsi, okula inandıkları için, her zaman Pastorinas’a ait olmaktan gurur duydukları için, okul başarısına katkıda bulundular. sürekli gelişmesi ve kalıcı olarak gelişmeye devam etmesi için katılımları, özverileri ve çabaları. Hataları ve başarıları okulun işleyişinin bir parçasıdır ve onlara buraya gelme ve her gün biraz daha gelişmek için çalışmaya devam etme gücü vermiştir.

Bu 600+ Mührünün başarısı, yalnızca eğitim camiasının kesinlikle tüm üyelerinin liderliği, bağlılığı ve sıkı çalışmasıyla açıklanabilir. Liderlik, çünkü okul öğretmenlerinden birinin sözlerine göre “ilham verebilen, çalışabilen, hayal kurabilen, gülebilen ve ağlayabilen, okulda hayatı her zaman kolaylaştırmanın bir yolunu bulan gerçek kürek makineleri” olan bir kalite yönetim ekibine sahipler. Bağlılık ve çalışma çünkü Pastorinas’ta kendini öğretime, idareye veya hizmetlere adamış tüm insanlar, kendilerini işlerine yürekten adamış harika profesyonellerdir.