Divina Pastora’nın ‘Aquafaba’ girişimi Araştırma Ödülünü kazandı

Felaket

New member
16 Mayıs 2023 Salı, 16:10

Yorum

olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• Naber

• Facebook

• twitter

• LinkedIn

• Telgraf

Bu Salı sabahı final Salamanca’daki Colegio Arzobispo Fonseca’da 25 öğrenci grubunun (ESO modunda 5, Bakalorya’dan 14 – Bakalorya’dan 3 ve araştırma/mükemmellik Bakaloryası ve uluslararasılaşma Bakaloryası’ndan 11 ve 6) gerçekleşti. Mesleki Eğitim), sunulan çalışmaların atıfta bulunduğu farklı bilgi alanlarında uzman öğretmenlerden oluşan bir jüri önünde projelerini savundu.

Divina Pastora’dan ‘Aquafaba’

Zorunlu Orta Öğretim modelinde 2022-2023 Araştırma ve İnovasyon Ödülü, ‘Palencia, Guardo’daki ‘Guardo’ Orta Öğretim Enstitüsüne (IES) ‘Bones in the veranda: orta öğretimde arkeolojik araştırmaya bir yaklaşım’ projesi için gitti. Bakalorya yönteminde kazanan, ‘Aquafaba’ girişimi için León’un ‘Divina Pastora’ Concerted Center (CC) oldu. Araştırma/Mükemmellik Bakaloryası ve Uluslararası Bakalorya modelinde kazanan merkez, ‘Atığın vermikompostlanması yoluyla yanmış toprakların restorasyonu’ girişimi için León, Ponferrada’daki IES ‘Gil y Carrasco’ olmuştur; Mesleki Eğitim kategorisinde ise Valladolid’in ‘Cristo Rey’ Politeknik Enstitüsü, ‘Arabaların hareketiyle üretilen rüzgar enerjisi’ araştırması ile kazanan ilan edildi.

İnovasyon ve Öğretmen Eğitimi genel müdürü Luis-Domingo González, çalışmada sergilenen yüksek düzeyden dolayı hem kazananları hem de diğer öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek ödül törenini kapattı ve eğitim merkezlerini teşvik etmeye teşvik etti. sınıflarında bilimsel yöntemi kullanarak eğitim sisteminin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunurlar.

Yorum

hata bildir