Gece treniyle Avrupa’yı bu şekilde geziyorsunuz ve yine de para alıyorsunuz

SuZi

Global Mod
Global Mod
Tren yavaş yavaş tozlu görüntüsünü kaybediyor ve bir seyahat aracı olarak giderek daha popüler hale geliyor. Bu aynı zamanda gece trenleri için de geçerli: Vagon raylarda sarsılırken uyumak ve ertesi sabah tatil cennetinde inmek de cazip bir fikir değil mi?


Bir İngiliz bagaj depolama şirketi olan Radical Storage da böyle düşünüyor. Şu anda bir “Gece Treni Test Cihazı” arıyorlar. Sorumluların şirketin internet sitesine yazdığı gibi, sosyal medya dünyasında dünya ülkelerini trenle keşfetmek için büyük bir istek var. Ve Radical Storage bunun üzerine atlamak istiyor.

Bir aylık Interrail Pass bileti alırsınız.


Dünyayı keşfetme arzusu ve zamanı olan maceracı bir insan arıyoruz. Avrupa’da yedi adede kadar tren yolculuğuna izin veren Radical Storage tarafından aylık bir Interrail geçişi sağlanmaktadır. Şirket ayrıca araştırma için yaklaşık 570 Euro’ya eşdeğer bir ödeme yapıyor.



Kadın istasyonda bir trenin kapısından dışarı bakıyor.


Radical Storage, test cihazına Avrupa’nın tamamı için bir aylık Interrail bileti sağlar.

© Kaynak: imago görüntüleri/Westend61


Beş adede kadar farklı gece treni yolculuğu için ek masraflar da karşılanır. Örneğin bu, Paris’ten Viyana’ya, Roma’dan Palermo’ya veya Londra’dan Edinburgh’a giden rota olabilir.

Hayalinizdeki iş için yapabilmeniz gerekenler


İşi almak için ne getirmeniz gerekiyor? Seyahat deneyimi yok, açıklamasında Radical Storage yazıyor. Avrupa’ya ve yeni deneyimlere açık olmak yeterli.

Ayrıca en az 18 yaşında olmalı ve gece treni deneyimini hedef kitleye daha yakın hale getirmekle ilgilenmelisiniz, yazılı olarak, İngilizce olarak ve daha sonra Radical Storage’da yayınlanacak bir blogda. Diğer şeylerin yanı sıra, seyahat deneyiminin kendisi, trenlerdeki uyku kalitesi ve personel ile yaşanan deneyimler hakkında olmalıdır. Ardından, sosyal medyada sunulması gereken yüksek kaliteli fotoğraf ve videolarla her şeyi yakalamalısınız.

Ancak Interrail rotasını ve gezinin diğer tüm organizasyon noktalarını kendiniz takip etmelisiniz. İlgilenen herkes bir form kullanarak 5 Temmuz’a kadar çevrimiçi kayıt yaptırabilir ve iş için neden mükemmel seçim olduklarını 300 kelimeyi geçmeyecek şekilde açıklamalıdır.


Gezginlerin şu anda neyi bilmesi gerekiyor? hepsi önemli Tatil için haberler Reisereporter’da bulunabilir..
 
Üst