Luis Gutiérrez İspanya’nın en iyi öğretmeni ödülünü aldı

Felaket

New member
Haber geçen yılın Kasım ayında çıktı ama Luis Gutiérrez’in ödülü aldığı bugüne kadar gelmedi. Maristas San José Okulu’ndan Leonese öğretmeni, bu Cumartesi altıncısını kutlayan Educa Abanca Ödülleri’nde İspanya’daki en iyi İlköğretim öğretmeni oldu.

Educa eğitim platformu ve ABANCA Sosyal Hizmet, bu öğleden sonra A Coruña Vakfı Genel Merkezinde 2022’nin en iyi öğretmenlerine VI EDUCA ABANCA Ödüllerini verdi.

Educa, Afundación ile işbirliği içinde, çalışmalarını örgün akademik eğitimin farklı aşamalarında ve ayrıca yaygın eğitimde yürüten eğitim alanındaki tüm profesyonellere hak ettikleri saygıyı sunmak için 2017’den beri bu girişimi desteklemektedir. eğitim.

Ödüllerin bu altıncı baskısının dağıtım galası, kazananlar, öğretmenler ve büyük bir kurum temsilcisi grubu dahil olmak üzere 250 kişiyi bir araya getirdi.

Belirlenen farklı kategorilerde ödül alan yedi öğretmene ödüllerinin verilmesinin yanı sıra, finale kalan tüm öğretmenlere galada özel bir takdir gerçekleştirildi. İspanyol coğrafyasının farklı yerlerinde çalışmalarını yürüten toplam 61 profesyonel, iyi öğretmenlik uygulamaları ve mesleklerine bağlılıklarıyla öne çıktı.

Ödül Kazananlar

Luis Gutiérrez’in yanı sıra IES José Manzano de Don Benito’da (Extremadura) öğretmen olan Susana Díaz Morcillo da Orta Öğretim bölümünde ödülü aldı. La Línea de la Concepción’daki (Endülüs) IES Virgen de la Esperanza’da öğretmen olan Alberto Castellano Barragán, Mesleki Eğitim kategorisinde tanındı. Puerto Lumbreras’taki (Murcia) NGO Mentor ve Lideria Uluslararası Okulunda öğretmen olan Rubén Martínez Sánchez, Yaygın Eğitim kategorisinde ödülü kazandı. Son olarak, Valencia Üniversitesi’nde (Valensiya Topluluğu) profesör olan Manuel Cuadrado García, Üniversite kategorisinde tanınma elde etti.

Her birine bir hatıra EDUCA heykelciği, bir akreditasyon diploması ve bir nakit ödül verildi.

Son bir dokunuş olarak, La Almunia de Doña Godina’daki (Zaragoza) Nertóbriga CEIP’i yöneten emekli bir öğretmen olan María Pilar Montero Yus, öğretmenlik kariyeri için mansiyon ödülüne layık görüldü.