Marista San José okulundan Luis Gutiérrez, öğretim çalışmalarından dolayı ödüllendirildi

Felaket

New member
7 Haziran 2023 Çarşamba, 16:07

Yorum

olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• Naber

• Facebook

• twitter

• LinkedIn

• Telgraf

Eğitim Bakanı Rocío Lucas ve farklı yetkililerin eşlik ettiği Castilla y León Katolik Okulları Ödülleri 2023 töreni, Valladolid’deki Nuestra Señora de la Consolación Agustinas Okulu’nda gerçekleştirildi.

Escuelas Católicas Castilla y León, bu ödülü Luis Gutiérrez Martín’e “Marist topluluğuna olan bağlılığı ve sevgisinden dolayı” veriyor; yanı sıra “mesleği, mevcut öğretimdeki değişikliklere uyum sağlaması ve yenilikçi BİT araçlarındaki yorulmak bilmeyen eğitimi ve bunların sınıfa dahil edilmesi, öğrencilerde konuyla ilgili üstün bilgi elde etmesi” için.

olağanüstü çabalar

Castilla y León Katolik Okulları ödüllerinin amacı, öğretmenlerin, merkezlerin, kurumların veya kişilerin eğitimi ve Katolik Okullarını temsil eden değerleri teşvik etme çalışmalarını takdir etmektir. Bu ödül, Katolik Okullarının değerlerinin yansıtıldığı, herkes için kaliteli bir eğitim lehine gösterilen olağanüstü çabaları ödüllendiriyor.

Birkaç ay önce Luis, bu öğretmenin yürüttüğü çalışmaları ve öğrencilerin öğretim sürecine katılımını takdir ederek Educa Abanca En İyi Öğretmen Ödülleri tarafından İspanya’nın en iyi İlköğretim öğretmeni seçildi.

Yorum

hata bildir