Marista San José okulundan Luis Gutiérrez, öğretmenlik çalışmalarından dolayı ödüllendirildi

Felaket

New member
7 Haziran 2023 Çarşamba, 16:07.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• Naber

• Facebook

• heyecan

• LinkedIn

• Telgraf

Castilla y León Katolik Okulları 2023 Ödülleri töreni, Milli Eğitim Bakanı Rocío Lucas ve farklı yetkililerin eşliğinde Valladolid’deki Nuestra Señora de la Consolación Agustinas Okulu’nda gerçekleştirildi.

Escuelas Católicas Castilla y León bu ödülü Luis Gutiérrez Martín’e “Marist topluluğuna olan ittifakı ve sevgisinden dolayı” veriyor; ayrıca “mesleği, mevcut öğretimdeki değişikliklere uyum sağlaması ve yenilikçi BİT araçları konusunda yorulmak bilmeyen eğitimi ve bunların sınıfa dahil edilmesi, öğrencilerde konuyla ilgili üstün bilgi elde edilmesi” nedeniyle.

olağanüstü çabalar

Castilla y León Katolik Okulları ödülleri, öğretmenlerin, merkezlerin, kurumların veya kişilerin eğitimi ve Katolik Okullarını temsil eden değerleri teşvik etme konusundaki çalışmalarını takdir etmeyi amaçlamaktadır. Bu ödül, Escuelas Católicas’ın değerlerinin yansıtıldığı, herkes için kaliteli bir eğitim sağlanması amacıyla gösterilen olağanüstü çabaları ödüllendirmektedir.

Birkaç ay önce Luis, Educa Abanca En İyi Öğretmen Ödülleri tarafından İspanya’nın en iyi İlköğretim öğretmeni seçildi ve bu öğretmenin yürüttüğü çalışmalar ve öğrencilerin öğretim sürecine katılımı takdir edildi.

Yorum

hata bildir