Peñacorada Uluslararası Okulu'nda eğitim mükemmelliği

Felaket

New member
4 Mart 2024 Pazartesi, 09:00








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Peñacorada Uluslararası Okulu, iyi insanlar ve iyi profesyoneller yaratarak, insan ve Hıristiyan eğitimi yoluyla eğitimde mükemmelliğe ulaşmayı amaçlamaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir geleceğin liderlerini yetiştiren, Leon şehrinde yerleşik bir akademik kurum olan Peñacorada Okulu bu şekilde tanımlanıyor.


Erken Çocukluk Eğitiminde Montessori Metodolojisi



Öğrenciler Bebek aşamasına başlamak için 4 aylıktan itibaren Peñacorada Uluslararası Okuluna katılabilirler.

Montessori Metodolojisini takip ederek hareketlilik, dil, özerklik ve güvenlik gibi temel yönleri teşvik etmekle ilgili olduğundan çocuğun muhtemelen evde başaramayacağı bir hazırlığı kazandığı bu yaşlarda uzmanlaşmış bir merkeziz.

Peñacorada okulunun ayrıca üç hektarlık bir arazisi, Okul Öncesi'nin ilk aşamasına özel 400 metrelik bir bahçesi ve öğrencinin doğayla iç içe olabileceği bir bahçe ve çiftliği vardır.


Yerli öğretmenlerle iki dillilik



Peñacorada'da, iki dilli öğrencilere İspanyolca ve İngilizce eğitimi vermek temel hedefiyle Oxford Ses Yöntemi kullanılmaktadır.


Okul öncesi çocuklarda yabancı dil öğrenmek, ana dilini edinme sürecine çok benzer.

Çocuğun basit ama doğal bir dille temasa geçmesi gerekir; bu dil, birkaç spesifik kelimeyle sınırlı değildir, daha ziyade onu çevreleyen gerçekliğe erişim için bir araç oluşturur.

Başka bir deyişle, İngilizce sınıfındaki günlük görevleri belirten ifadeler, ders materyallerinin ünitelerinde yer alan ifadeler kadar önemlidir.


İlköğretimde Genys Okulu




Peñacorada Okulu Öğrencileri


Peñacorada Okulu

Ana resim - Peñacorada Okulu Öğrencileri



İkincil resim 1 - Peñacorada Okulu Öğrencileri



İkincil resim 2 - Peñacorada Okulu Öğrencileri



Girişimcilik, Sosyal Beceriler ve Kişisel Gelişim programıdır. Bu programın hedefleri girişimciliği bir yaşam tutumu olarak teşvik etmek, mesleki geleceğiniz için temel gereksinimleri geliştirmek, topluluk önünde konuşma, duyguları yönetmek, takım olarak çalışmak, özgüveni, iletişimi ve liderliği artırmak gibi sosyal becerileri geliştirmektir. ve hayal kırıklığı toleransı ve kendi projelerini eğlenceli ve eğitici bir şekilde geliştirebilmeleri için girişimcilik ve kişisel gelişim konusunda araç ve beceriler sağlamak.

Program, İlkokul 1'den Ortaokul 4'e kadar olan sınıflarda ve Yüksek Yetenekler programında uygulanmıştır.


Arenales Eğitim Projesi



Arenales Eğitim Projesi dillere özel önem vermektedir. Merkez, öğrencilerinin yeterli İngilizce iletişim yeterliliğine ihtiyaç duyduğunun bilincindedir ve onları çok disiplinli ve çok kültürlü takımlarda çalışmaya hazırlar.

Bu nedenle, 11 yıldır, Arenales'te sundukları iki dilli eğitimi desteklemek amacıyla, öğrencilerine, İlkokulun 4. sınıfından Bakalorya'nın 1. sınıfına kadar diğer ülkelerde kalarak bir dizi dil yoğunlaştırma programı da sağlıyorlar.

Bu programlar sayesinde öğrenciler İngilizce seviyelerini geliştirerek onları zenginleştirecek ve hayata damga vuracak eşsiz bir deneyim yaşarlar.

Okul ayrıca Oxford ve Cambridge'de harici akademik sertifika sınavlarına da girmektedir.

Ayrıca, ilköğretimde her öğrenciye, eğitim programını ve eğitimlerini tüm yönleriyle belirleyen ve ebeveynlerle birlikte gözden geçiren kişisel bir öğretmen atanır.


Peñacorada Okulu'nda Bakalorya eğitimi alın



Peñacorada Okulu'nda, öğrenciye üniversite öncesi yıllarında eşlik etmek amacıyla her öğleden sonra takviye dersleri ve rehberli çalışmanın yanı sıra öğrencinin olgunlaşma sürecinde önemli bir rol oynayan kişisel bir öğretmen bulunmaktadır. üniversite danışmanı.


İş deneyimi



WorkExperience, okul ve şirket arasında imzalanan bir anlaşmayla işyerlerinde 1. sınıf Bakalorya öğrencilerine yönelik iş dışı eğitim staj programıdır.

Bu yenilikçi program, merkezin gözetiminde bir şirkette gerçek staj yapma olanağı sunuyor.

Diğer Avrupa ülkelerinde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde oldukça yaygın olan bu çalışma uygulamaları formatı, kişiliğin pekiştirilmesine, olgunluk kazanılmasına, deneyim sağlanmasına yardımcı olur ve üniversite öğreniminin daha akıllıca seçilmesine yardımcı olduğundan üniversiteye uyum için mükemmel bir araçtır.




Hata bildir
 
Üst