San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim

Felaket

New member
24 Şubat 2023 Cuma


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işleve erişmek için.

Giriş yapmak

San Juan de la Cruz Okulu, 1966’dan beri El Ejido semtinde bulunan ve Erken Çocukluk, İlk ve Orta Öğretim aşamalarında eğitim veren Katolik, uyumlu ve iki dilli bir merkezdir.

Çocuğun erken uyarımdan bütünleyici eğitimi ve bir bağlamda uygulanan yeterliliklerle ilişkili çoklu zeka metodolojisi, Erken Çocukluk Eğitimi aşamasının pedagojik anahtarıdır.

Manipüle etmek ve öğrenmek, oyun yoluyla deneyimlemek ve tüm yeteneklerini harekete geçirmek, çocukta merak uyandırmak ve kendi deneyimleriyle öğrenmenin baş kahramanı yapmak, özenli kişiselleştirmeyi ilke edinmiş bu eğitim merkezinin pedagojik çizgilerini çiziyor. Yaşamak ve öğrenmek için sonsuz deneyimler sunan bu okulun temel amacı öğrencinin mutlu olmasıdır.


Ana resim - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim


İkincil resim 2 - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim

Ana resim - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim



İkincil resim 2 - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim




eğitim inovasyonu



İngilizceye bağlılık, erken yaşlardan itibaren okuma ve yazmayı güçlendirme çabası ve EMAT yöntemi, işbirlikli öğrenme, girişimci girişim, proje tabanlı öğrenme, hizmet ederek öğrenme metodolojisi ve bir eğitim olarak Satranç ile matematiksel kavramları özümseme çalışması Matematiksel yeterliliği pekiştirecek kaynak, San Juan’dan gelen öğrenciyi her zaman değerlerini unutmadan gelecekteki eğitime hazırlar.

ICT projesi (Bilgi ve İletişim Teknolojileri), iPad kullanımıyla haftalık öğrenmeyi teşvik etmekte, müfredat içeriğini her yaşa göre uyarlanmış eğitim uygulamalarıyla pekiştirmektedir. Bu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okula verilen bu alanda 5. seviye ile onaylanmıştır. Okuma Teşvik Planı için “LeoTic” ayrımının yanı sıra. Chromebook’un ilköğretim 5. sınıftan itibaren öğrenmeye yönelik bir eğitim aracı olarak kullanılmasına ek olarak.


Çeşitliliğe dikkat



Merkez uzmanı tarafından üç yaşından itibaren sınıfta dil uyarımı, öğrencilerin kişisel bir şekilde eğitilmelerini ve büyümelerini sağlamalarını sağlar. Her aşamada, öğrencinin eğitim ihtiyaçlarına göre esnek ve uyarlanmış gruplar ve okul saatleri içindeki pekiştirme ve destek, her öğrencinin ihtiyaçlarına etkili bir şekilde cevap verir. San Juan de la Cruz’un temel direklerinden biri olan Yüksek Kapasiteler Programı ve bu alanda öğretmen eğitimini unutmadan.

Sporun ve sağlıklı alışkanlıkların teşviki, okul kütüphanesi ve Okuma Teşviki Planı, sabahları ve sabah 7:30’dan akşam 6:00’ya kadar kesintisiz hizmet veren bir eğitim merkezi olan San Juan de la Cruz’un oluşumunu tamamlar. elli yılı aşkın tarihinin geleneğine sadık, Hıristiyan ve insani değerler eğitimi.

Ana resim - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim



İkincil resim 1 - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim



İkincil resim 2 - San Juan de la Cruz: kişiselleştirilmiş eğitim, gelecek için eğitim



Merkez, 14:00 – 16:00 saatleri arasında kendi mutfağına sahip bir okul kafeteryasına ve 9.000 metrelik verandaya, yenilenmiş, rahat ve aydınlık tesislere sahiptir ve bu da San Juan de la Cruz Okulunu halkın eğitimini emanet etmek için eşsiz bir kurum haline getirir Leon’un.





Yorum





hata bildir
 
Üst