Villamañán CRA, her öğrenciyi öğrenimlerinin baş kahramanı yapmaya kararlıdır.

Felaket

New member
9 Mart 2023 Perşembe


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Öğrencilerine kapsamlı bir eğitim vermek için gereken her şeye sahip bir kırsal okul. Colegio Rural Agrupado de Villamañán, üç kasabadan, Villamañán’ın kendisi, Cabreros del Río ve León’un güneyinde, başkentten otuz dakika uzaklıkta bulunan ve tüm hizmetlere sahip olan Fresno de la Vega’dan öğrenci çekmektedir.

Villamañán CRA, proje tabanlı öğrenme gibi aktif metodolojilere dayanan bir öğretim inovasyon projesi aracılığıyla, her öğrenciyi aktif ve katılımcı bir rol oynadıkları öğrenmenin baş kahramanı yapmaya kararlıdır.


Öğrenmek için öğren



Çapraz projelerle öğretmenler, erkek ve kız çocukların özerkliklerini geliştiren ve tüm konularda bilgi edinmelerine yardımcı olan eğlenceli ve motive edici bir şekilde öğrenmeyi öğrenmelerini sağlar ve aynı zamanda onları işbirliği gibi değerlere saygılı insanlar olarak eğitir. , karar verme, zamanın düzenlenmesi veya doğaya saygı, her mahallede sınıfları çevre ile çıkışlar ve bir okul bahçesi aracılığıyla birbirine bağlayan ‘doğallaştırma’ projesinin uygulandığı yer.

Ana resim - Villamañán CRA, her öğrenciyi öğrenimlerinin kahramanı yapmaya adamıştır.



İkincil resim 1 - Villamañán CRA, her öğrenciyi öğrenimlerinin baş kahramanı yapmaya kararlıdır.



İkincil resim 2 - Villamañán CRA, her öğrenciyi öğrenimlerinin baş kahramanı yapmaya kararlıdır.



Oyunlaştırma, okullaşmanın ilk aşamalarında çok mevcuttur. Oyun, ister ücretsiz ister yönlendirilmiş olsun, her günün temel bir parçasıdır ve CRA’da okuyan çocukların dikkatini, motivasyonunu, konsantrasyonunu ve çabasını artırmak için gerekli bir kaynaktır.


Sınıfta öğrenilenleri gerçek dünyaya uygulayın



Harfler ve rakamlar, bilginin tüm alanlarını geliştirmek için yenilikçi projeler yoluyla çocuklara yardımcı olmak için el ele gider. Doğal bir şekilde okuryazarlık, listeler, mesajlar, mektuplar, tarifler veya senaryolar yapmak, edebi kaynakların yanı sıra okuma ve yazma becerilerini geliştirmeye hizmet eder.

Matematikte ayrıca, küçüklerin sınıfta öğrendiklerini gerçek hayata nasıl uygulayacaklarını basit ve pratik bir şekilde keşfetmeleri ve ne yaptıklarını ve neden yaptıklarını anlayarak sorunları çözebilmeleri için doğal bir yönteme bağlılık vardır. BT.


Olanaklar ve hizmetler



Öte yandan, Villamañán cra, kullanılan diğer metodolojilerle birlikte öğrenmenin edinilmesini desteklemek için tüm sınıflarında dijital panellere sahiptir. Merkez, Tic Codex’te 3. seviyeye sahiptir.


Sınıflardan birinde öğrencilerle birlikte bir MKK öğretmeni.


Sınıflardan birinde öğrencilerle birlikte bir MKK öğretmeni.





23-24 Eğitim-Öğretim yılı için erken kalkan hizmeti, ailelerin iş ve aile yaşamını uzlaştırmaya yönelik sürekli bir talebi olduğu ve farklı lokasyonlara ulaşım hizmetinin de olduğu için talep edilmiştir.

Bu merkezde eğitim yöntemleri çok dinamik, bireyselleştirilmiş ve yenilikçi, öğrenci sayısı nedeniyle mümkün, tamamen kişiselleştirilmiş bir şekilde çalışıyor ve çeşitliliğe dikkat ediyor.





Yorum





hata bildir
 
Üst